Slide background

Zorgeloos autorijden voor zelfstandig ondernemers

Slide background

Voor de zelfstandige mediaspecialisten

Slide background

Of voor de zelfstandige hulpverleners in de Zorg

Slide background

De zuinige Toyota AYGO aantrekkelijk geprijsd.

Slide background

De Citroën C4 Cactus voor de mediaspecialisten

Slide background

De Lexus CT 200h voor de milieubewuste zakenman

Slide background

Ook voor de zakelijke rijders heeft RIJ ZORGELOOS
een zorgeloze mobiliteitsoplossing

OOK VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

RIJ ZORGELOOS is in de eerste plaats opgezet voor de consument die zijn autokosten wil beheersen. Maar ook de zakelijke rijder is van harte welkom. De autodealers die onze partner zijn, leveren elk type auto. Een aantal zakenauto’s hebben wij nu in onze showroom staan tegen een uiterst scherp leasetarief (full operational). Kom kijken en laat ons een offerte doen. Ook fleetowners kunnen wij van dienst zijn met de leasing van hun wagenpark.


PRIVE LEASEN EN ZAKELIJK RIJDEN

Zakelijk rijden in een privé lease auto kan interessant zijn als u weinig kilometers maakt. Om te beginnen hebt u geen bijtelling. Daar staat een fiscaal minder gunstige kilometervergoeding tegenover. Echter, de nieuwe auto’s die wij aanbieden rijden uiterst zuinig. Sommigen zelfs 1:30. Afhankelijk van het type auto dat u kiest en het maandbedrag dat u voor deze auto moet betalen, kan een privé leaseauto toch voordeliger zijn dan een auto op kosten van de zaak. Vraag het uw boekhouder of vraag het ons!

thuiszorg


ONDERNEMERS IN DE ZORGSECTOR

Er gaat de komende maanden veel veranderen in de Zorg. Zelfredzaamheid is het toverwoord waar onze regering mee geld hoopt te besparen op de zorgkosten. De hulpverlening zal gefocust zijn op zorg aan huis. Er staat een nieuwe groep zelfstandig ondernemers op die deze zorg moet gaan leveren. Wat ze nodig hebben is een kleine, zuinige en betrouwbare auto. Over het algemeen zal met deze zakenauto betrekkelijk weinig kilometers worden gereden omdat de zelfstandige zorgverlener zijn werkzaamheden verricht binnen de eigen regio.

RIJ ZORGELOOS heeft nieuwe auto’s op voorraad staan die voldoen aan hun wensen tegen zeer aantrekkelijk tarieven. Belettering, van ontwerp tot en met de uitvoering, kunnen we desgewenst voor u verzorgen. Werkt u als zelfstandige in de Zorg, kom vrijblijvend met ons praten en bekijk ons aanbod in de showroom.

ONDERNEMERS IN DE MEDIASECTOR

De bezuinigingen bij de omroep eisen hun tol. Honderden werknemers met voorheen een vaste aanstelling of langlopend contract komen op straat te staan. Zij kiezen noodgedwongen voor het zelfstandig ondernemerschap waarbij kostenbeheersing van levensbelang voor een gezonde bedrijfsvoering is. Het merendeel van deze nieuwe mediazelfstandigen woont in Amsterdam. De auto is voor het woon-werkverkeer met bestemming Mediapark en het bezoeken van de producenten in de regio.

Relatief worden er weinig kilometers gemaakt. Maar zonder auto kunnen ze niet. Die auto moet betrouwbaar, voordelig en ook nog enigszins representatief zijn. RIJ ZORGELOOS heeft daar begrip voor. Wij denken dat de nieuwe uiterst zuinige en bijzondere Citroën C4 Cactus de ideale auto voor deze doelgroep is. Maar natuurlijk hebben we nog tal van andere auto’s voor ze staan. Werkt u als zelfstandige in de media? Kom langs en laat ons een financieel vriendelijk leasevoorstel doen.


HET MOBILITEITSPAKKET

Bij het nieuwe ondernemen staat kostenbeheersing boven aan de agenda. De tijd dat werknemers automatisch een auto van de zaak kregen aangeboden ligt definitief achter ons. Maar ook een gezondere levensstijl en het milieu zijn een grotere rol in de samenleving gaan spelen. Slechts 10% van alle leaseauto’s wordt optimaal benut. Heel wat leaseauto’s worden uitsluitend voor het woon-werkverkeer gebruikt en staan gedurende de werkdag op de parkeerplaats van de werkgever. Daarom zullen ondernemers er steeds vaker toe over gaan om hun personeel een “Mobiliteitspakket” te geven. Auto’s van de zaak worden zogenaamde “deel- of wisselauto’s of ze worden voor een korte periode gehuurd. Veel werknemers raken nu en in de toekomst hun auto van de zaak kwijt.

Er bestaan verschillende soorten Mobiliteitspakketten. Waar wij op doelen is het “Mobiliteitspakket” waarbij aan de werknemer wordt overgelaten of hij kiest voor het openbaar vervoer, de fiets, de scooter, een auto of een combinatie. Een auto zelf kopen of financieren is niet altijd gewenst of mogelijk. Privé lease is voor deze gedeeltelijk “zakelijke” rijder dan een prima oplossing. Fiscaal is er geen sprake van bijtelling en ten opzichte van een auto van de zaak is het grote voordeel dat er nooit gesteggel komt als de werknemer van baan wil veranderen en zijn leaseauto moet inleveren. Zowel voor de werkgever als werknemer is een privé leaseauto een goed alternatief.

mobiliteitspakket