Slide background

23% van de Nederlanders overweegt de auto weg te doen

Slide background

Zij kiezen voor de bakfiets als alternatief vervoer

Slide background

Of voor de fiets omdat je nooit parkeerproblemen hebt

Slide background

Wachten in de regen op de trein, daar wennen ze aan.

Slide background

Maar 77% van de Nederlanders wil de auto niet missen.

Slide background

Met de Privé Leaseauto zijn uw kosten elke maand gelijk
en geniet u optimaal van uw vrijheid.

1. Uw spaargeld blijft op de bank


De autoverkopen nieuw zijn dramatisch gedaald en staan gelijk met 1969. De auto is niet meer onze heilige koe. Het is een noodzakelijk vervoermiddel. U kunt niet zonder maar uw zorgvuldig opgebouwd spaarkapitaal wenst u niet aan een auto te besteden. Geld lenen voor een auto wilt u evenmin want geld lenen kost altijd geld.

Wij geven u groot gelijk. Uw geld kunt u maar één keer uitgeven. Een auto verliest al heel snel zijn waarde. Het geld dat u aan een nieuwe auto besteedt krijgt u nooit meer bij de verkoop terug. Bij een auto huren blijft uw spaargeld op de bank staan. En als we alle autokosten voor u optellen, dus ook het onderhoud, de verzekering, de banden en wegenbelasting, dan bent u met huren beduidend voordeliger uit dan als u een auto zou kopen. Bovendien nemen we alle zorgen uit uw handen want wij garanderen u voor een vast maanbedrag jarenlang zorgeloos rijplezier. U zou een dief uit uw eigen zak zijn als u niet kiest voor Privé Lease!

2. Nieuwe belastingmaatregelen


Een verhoging van de wegenbelasting voor oudere auto’s en de afschaffing van de korting op de bijtelling voor milieu zuinige auto’s. Dat zijn de plannen van dit kabinet. De 5 miljard die werd geïnvesteerd in zuinige auto’s heeft niet het beoogde resultaat gehad. Rijdt u een wat oudere auto of heeft u een auto van de zaak? In 2016 mag u meer gaan betalen aan de Staat. Onze auto’s zijn nieuw en vallen onder de milieu zuinige auto’s. Geen verhoging van de wegenbelasting. Bijtelling geldt niet voor een privé lease auto. Overstappen op privé lease is onmiddellijk kosten besparen, zowel nu als in de toekomst.

3. De optimale vrijheid


Bij een onlangs gehouden onderzoek door BRN onder 2000 willekeurig gekozen automobilisten gaf 77% aan de auto absoluut niet te willen missen. Als er op de kosten gelet moet worden, liever minder geld aan vakantie en kleding besteden dan de auto de deur uit doen. Het belangrijkste argument om de auto te houden is vrijheid, de vrijheid om op elk moment van de dag te kunnen reizen naar je bestemming. De privé lease auto verschaft u dit zorgeloos rijplezier nog vele jaren.

4. Het onderhoud van de auto


Uit hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat er bezuinigd wordt op het onderhoud van de auto. Dat is een kostenpost die de meeste autobezitters als een zware last ervaren. Men is geneigd dat onderhoud zolang mogelijk uit te stellen. Onnodig te zeggen dat deze verkeerde zuinigheid de veiligheid van het rijden met de auto en die van de andere weggebruikers in gevaar brengt. Met de privé lease auto hoeft u zich nooit een dag zorgen over uw veiligheid te maken. Alle kosten om de auto in optimale conditie te houden zitten in het leasebedrag dat u maandelijks betaalt. Nooit meer onvoorziene uitgaven.

5. De fiets geen alternatief


Bewoners in de grote steden kopen massaal een bakfiets. Inmiddels is de oer-Hollandse bakfiets een gewild exportproduct geworden. Zelfs in Japan duiken ze in het straatbeeld op. Maar de bakfiets is natuurlijk geen praktisch vervoermiddel om mee naar je werk en familie te gaan. De fiets of scooter is dat misschien wel. Bijkomend voordeel: je hebt nooit een parkeerprobleem. Nadeel: je kunt er niet even snel een bouwpakket van Ikea mee vervoeren. Met de privé lease auto en (gehuurde) imperiaal kan dat wel.

ikea fiets

6. Openbaar vervoer is onpraktisch


Het meest gebruikte alternatief voor de auto is natuurlijk het openbaar vervoer. Ondanks dat we in ons land beschikken over een fijnmazig netwerk bussen en treinen, blijkt keer op keer de auto toch sneller en vooral comfortabeler te zijn. Krijgen we een strenge winter dan stapelen de problemen met de spoorwegen zich weer op. Vertragingen, overvolle treinen en overvolle perrons zullen aan de orde van de dag zijn. Ondertussen is het trein- en buskaartje niet goedkoper geworden. Wel duurder. Reist u voor uw werk met de trein van Weesp naar Amsterdam dan kost u dat 77 euro per maand. Met onze super zuinige privé lease auto (gemiddeld 1: 25) betaalt u nauwelijks iets meer.

7. Deel- of wisselauto is geen succes


Het leek een prachtig idee: deel je auto met de buren en betaal gezamenlijk de kosten. Als die auto maar spaarzaam wordt gebruikt, kun je overwegen hem te delen met vrienden of met je buren. Drie jaar geleden vond 30% van de Nederlanders dit een goed idee. Maar de animo is eraf. Nog maar 20% van de Nederlanders wil die mogelijkheid in overweging nemen. Houd je buren te vriend. Vergeet de deelauto en kies voor privé lease is ons advies.

auto delen