Header Image

Bodemprijzen zijn niet reëel

Op internet is tussen de aanbieders van Private Lease een ongekende concurrentiestrijd losgebarsten. Helaas doen sommige auto-importeurs daar net zo hard aan mee. Ze adverteren met stuntprijzen omdat er een overschot aan nieuwe auto’s is. Maar wie aandachtig hun voorwaarden bestudeert komt tot de ontdekking dat in die bodemprijzen nooit alle kosten verbonden aan het autobezit zijn meegenomen. Voor de wegenbelasting, verzekering, vervangend vervoer en pechhulp in het buitenland moet u vaak apart betalen. Of de bodemprijzen gelden alleen als u zeer weinig kilometers per jaar rijdt. Let ook op de prijs voor meer gereden kilometers.

Financiering en huurkoop als alternatief?

Sommige automerken maken het je zeer aantrekkelijk om te financieren. Door uitgestelde betaling bijvoorbeeld. Nieuw is de helft financieren en na 3 jaar de andere helft contant betalen of een terugkoopverklaring ontvangen. Dit is te vergelijken met huurkoop.

In alle gevallen bent u met Privé Lease goedkoper uit. Want in de relatief voordelige maandtarieven van huurkoop zijn de verzekering en wegenbelasting niet meegenomen. Ook het onderhoud van de auto is voor uw rekening. Vervangend vervoer en pechhulp moet u eveneens zelf betalen. Gaat u al deze bedragen bij elkaar optellen, dan ziet het maandbedrag er totaal anders uit dan de adverteerders u willen doen geloven. Bovendien blijft u zonder terugkoopgarantie met een restschuld zitten en wordt het inruilbedrag van uw oude auto gebruikt als aanbetaling.

Bij Private Lease heeft u geen schulden en zijn al uw autokosten in het maandtarief verrekend. Wilt u uw oude auto aan ons verkopen dan krijgt u het geld direct in handen.

 

Geen verborgen addertjes onder uw auto

adder

Rij Zorgeloos doet aan die gekkigheid niet mee. Bij ons geen verborgen adertjes onder het spreekwoordelijke gras. De prijs die wij u offreren is daadwerkelijk het bedrag dat u maandelijks moet betalen. De enige tussentijdse correctie zouden de maatregelen van de overheid kunnen zijn. Bijvoorbeeld een drastische verhoging van de wegenbelasting. Indien u door eigen schuld veel schade rijdt of uw banden door foutief rijgedrag snel versleten zijn, dan nemen we vanzelfsprekend contact met u op. Dit soort uitzonderlijke gevallen, die u zelf in de hand heeft, kan een verhoging van uw leaseprijs betekenen. En ook daarover zijn we duidelijk in onze voorwaarden: Algemene Voorwaarden Rij Zorgeloos

 

Laat u niet verleiden door wervende advertenties maar maak de optelsom. De keuze voor Privé Lease bespaart u honderden euro’s.