Header Image

GEEN FINANCIERING

Privé Lease is geen financiering. De auto blijft van ons. Bij RIJ ZORGELOOS  huur je voor een periode van 3 jaar een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. In de huurprijs zijn de volgende kosten voor gebruik van de auto inbegrepen:

  • Afschrijving en rente
  • all-riks verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie & onderhoud
  • Pechthulp 24/7
  • Vervangend vervoer bij reparaties (na 24 uur)
  • Normale slijtage van banden

In het maandbedrag is een bepaald aantal kilometers opgenomen, namelijk  12.000 of 15.000 kilometer per jaar. Heb je bij beëindiging van de huurperiode meer kilometers gereden, dan wordt hiervoor een vast bedrag per kilometer berekend.  Tevens zijn er mogelijkheden om de duur van de huurperiode te verkorten tot 24 maanden of de dienstverlening uit te breiden met bijvoorbeeld lichtmetalen velgen en andere extra’s of met all seasonbanden.

DE OVEREENKOMST

De afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst met bijlagen. Op deze huurovereenkomst zijn de Algemene bepalingen RIJ ZORGELOOS, de Algemene Voorwaarden Bovag verhuurbedrijven, de Algemene Voorwaarden Motorrijtuigverzekering en de Voorwaarden Machtiging Standaard Europese Incasso van toepassing. In deze documenten vind je alle informatie met betrekking tot bijvoorbeeld eigen risico bij schade, aanpassing van de huurprijs, gebruik van de auto en tussentijdse beëindiging van de huurovereenkomst.

Eenmalige betaling voor afleverkosten

Vooraf dient eenmalig € 495,- inclusief BTW te worden voldaan voor afleverkosten. Voor dit bedrag wordt jouw auto onder meer afgeleverd met 50 euro benzine, een gevarendriehoek, matten en reservelampjes. Het standaard eigen risico bedraagt € 150,-. Bij ruitschade € 90,-

Heb je nog vragen?

VragenNatuurlijk mag je ons altijd bellen en of nog beter: kom langs! Ondertussen hebben we een aantal vragen en antwoorden op een aparte pagina gezet. Je kunt ze hier bekijken.

Kom naar de showroom dan leggen we je graag alle mogelijkheden uit.