Header Image

GEEN VERKOOP VIA INTERNET

Wij onderscheiden ons van de concurrentie doordat we de auto’s die we aanbieden direct voor je klaar hebben staan in onze showroom te Weesp. De voorraad kunt u zien op de pagina overzicht.  Door onze succesformule wisselt onze voorraad dagelijks. Ook komen er nieuwe auto’s bij die nog niet onmiddellijk op de website staan. Kom dus naar onze showroom toe voor het meest actuele aanbod. We helpen u graag.

Altijd de laagste prijzen

Andere leasemaatschappijen bieden een scala van keuzemogelijkheden aan. In principe heeft u bij ons alleen de keuze uit wat er in showroom staat. Dat zijn altijd extra voordelig ingekochte auto’s. Daarom kunnen we u een super scherp tarief berekenen. Maar heeft u speciale wensen, dan zorgen wij dat u die auto krijgt.


Wij kopen desgewenst je huidige auto

Nadat u een keuze hebt gemaakt en de formaliteiten zijn afgerond, kunt u de auto onmiddellijk meenemen. Desgewenst bieden we geld voor uw huidige auto. Gaat u akkoord met ons bod, dan staat het geld binnen twee dagen op uw rekening. Mooi meegenomen! U kunt er met uw nieuwe auto zorgeloos van op vakantie gaan.

vakantie auto

WIJ VERKOPEN GEEN AUTO’S

Het klink misschien vreemd maar wij verkopen geen auto’s. Wij verkopen een huurcontract. Het maakt ons zelfs niet uit voor welk merk, prijsklasse en uitvoering u kiest. Wij verdienen aan de vaste afleverkosten (495 euro) en het onderhoud. Daarom kunnen we u een goed en objectief advies geven en hoeft u niet bang te zijn dat we u in een duurdere auto praten dan u in gedachten had.

auto uitzoeken


Persoonlijke begeleiding

Of u een auto huurt of koopt, in beide gevallen maakt u een weloverwogen keuze. Ook bij Privé Lease wilt u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Daar hebben we begrip voor. We vertellen u eerlijk de verschillen tussen de auto’s die we hebben staan en geven u advies op basis van uw persoonlijke situatie. Heeft u speciale wensen en kunnen we met onze voorraad daar niet onmiddellijk aan voldoen? Dan bestellen we de auto zoals u hem graag wilt hebben.