Header Image

ALLEEN DE BRANDSTOF IS VARIABEL

Wist u dat veel Nederlanders geen idee hebben wat hun auto elke maand kost? Pas als de auto voor de APK of een reparatie in de garage komt, gaat men rekenen. Is het nog wel verantwoord om de auto te laten repareren? Dan komt de optelsom. Inruilwaarde bij nieuw of gebruikt, afschrijving, financiering, verzekering en houderschapsbelasting. U schrikt als u het allemaal bij elkaar optelt. De afschrijving op een nieuwe auto is de eerste jaren astronomisch. Bij een gebruikte auto loopt u het risico voor onverwachte kosten te staan. 75% van de autobezitters wil de kosten van de auto terugdringen. Wij hebben de oplossing: Privé Lease! Elke maand een vast bedrag, plus uw brandstofkosten.


VOORDELIGER DAN EEN EIGEN AUTO

Door onze samenwerking met gerenommeerde bedrijven en door onze schaalgrootte kunnen wij uiterst scherp inkopen. Dit voordeel geven wij door in het maandelijkse huurbedrag. U bent voordeliger uit dan wanneer u zelf een auto koopt! En u heeft geen zorgen en gedoe over inruilwaarde, verzekeringspolis, belastingtarieven, onderhoudsnota’s of schadereparatie. Aangezien u zelf de auto huurt is er geen fiscale bijtelling.


DE MENING VAN DE CONSUMENTENBOND

Bij een aantal leasemaatschappijen kun je – ook privé – voordelig een auto leasen. In de meest uitgebreide versie hoef je alleen nog de brandstof, wasstraat en bekeuringen zelf te betalen. De aanschaf en het onderhoud van de auto, de wegenbelasting en de premie voor de verzekering zitten in het maandelijkse leasebedrag. Autolease is vooral handig voor de al wat oudere consument die bij de kredietgevers moeilijk een lening krijgt.

Over die drie jaar gerekend is de Toyota Yaris €54 per maand voordeliger dan wanneer je zelf de auto koopt. Bij de Citroën DS3 So Chic scheelt het zelfs €128. Rijd je de auto in twaalf jaar op, dan zakt het voordeel van het leasen ten opzichte van kopen naar respectievelijk €26 en €49 per maand. Moet je geld lenen voor de koop, dan valt het voordeel van leasen aanzienlijk groter uit.

Deze aanbiedingen gelden alleen voor een beperkt aantal stads- en compacte auto’s. In dit geval kan autolease een aantrekkelijk alternatief zijn. Let wel op wat precies in het contract is opgenomen. Niet alle aanbieders zijn even voordelig.

Bron: Consumentengids Auto 2014


GEEN FINANCIERING, GEEN AANBETALING

En huren betekent ook dat er geen sprake is van financiering of aanbetaling. U loopt geen financiële risico’s en kunt uw geld uitgeven aan leuke dingen. Uiteraard is het mogelijk om uw huidige auto aan ons te verkopen. Tijdens uw bezoek aan de showroom doen we u graag een voorstel.


IEDEREEN, JONG EN OUD, IS WELKOM

Of u nu net bent afgestudeerd of dat u van de AOW en een pensioen geniet, het maakt voor het privé leasen van een auto niets uit. In vrijwel alle persoonlijke situaties kunnen we u aan een nieuwe, zuinige auto helpen. Lopende financieringen zullen slechts zelden van invloed zijn.

 

shoppen

Elke maand geld over om leuke dingen te doen.


RECLAME BRENGT JE GELD OP

Natuurlijk huurt u bij ons een auto zonder reclame. Niemand hoeft immers te weten dat u hem huurt. Maar stel dat u  juist wel voor ons reclame met de auto wilt maken, dan wordt het maandbedrag nog aantrekkelijker. Vraag in de showroom om de voorwaarden.

Rij Zorgeloos is een dienstverlening van Car Service Direct in
samenwerking met importeurs en de merkdealers