Header Image
De Nissan Pixo is grotendeel gelijk aan de Suzuki Alto. Toch zijn er een paar verschillen. De neus en gril van Pixo zijn net iets mooier vormgegeven en het interieur is een tikje luxer uitgevoerd. Maar het belangrijkste kenmerk van beide auto’s is de zuinigheid. Met een gemiddeld verbruik van 4,2  liter benzine op 100 kilometer bespaar je flink op brandstofkosten.

De Pixo is klein maar biedt ondanks zijn bescheiden afmetingen voldoende ruimte voor 4 volwassen personen inclusief hun bagage. Toch is de Pixo is in de eerste plaats ontworpen als stadsauto. Door zijn wendbaarheid en kleine draaicirkel parkeer je hem moeiteloos op elke parkeerplek.

Klein, maar zeer rijk uitgerust

Deze Nissan Pixo met een Look pakket, is de rijkst uitgeruste stadsauto in ons assortiment. Airco, lichtmetalen velgen, audio, electrische ramen en zelfs standaard metallic lak zijn hierbij maar enkele voorbeelden. Met een Privé Lease contract van 36 maanden heb je deze super rijk uitgeruste auto al voor de deur staan voor €199,- per maand. Voor dit maandbedrag zo’n complete auto rijden is een unicum. Je kunt hem bovendien snel rijden want hij staat klaar in onze showroom. Je hebt de keuze uit de kleuren wit en zwart.

Leasetarief : 199,-

Pixo 3

Pixo 1