Header Image
Al sinds jaren is Toyota de maker van de beste auto’s ter wereld. De Lexus is Toyota’s overtreffende trap. De CT 200h is voor levensgenieters de voordeligste manier om een echte Lexus te rijden. Voor idealisten is het de beste combinatie van luxe en een laag verbruik. Voor zakelijke rijders is het de meest comfortabele 14% bijtellingsauto op de markt.

Zoals elke Lexus, biedt de CT 200h zijn bestuurder een plezierige werkplek. Zo worden de uitstekende voorstoelen met luxe bekleding enorm gewaardeerd, is er een deels met leder afgewerkt dashboard en beschikt de CT 200h een uitgebreide audio- en telefoonbediening vanaf het stuur, een high-end audiosysteem met USB-aansluiting en spraakbesturing voor onder meer de mobiele telefoon en (de optionele) navigatie. Ook lichtmetalen velgen, LED daytime running lights en climate control met afzonderlijke zones zijn standaard.

De aandrijflijn van de Lexus CT 200h bestaat uit twee continu samenwerkende krachtbronnen: een spaarzame 1.8 liter VVT-i benzinemotor van 73 kW (99 pk) en een elektromotor van 60 Kw (82 pk). Deze Full Hybrid aandrijflijn is goed voor een gecombineerd vermogen van 100 kW (136 pk). Het vermogen wordt naar de wielen gebracht via een zeer comfortabele, traploze elektronische CVT. Bij een normale rijstijl is het gemiddeld verbruik 5 liter op 100 km.

lexus interieur

 

Leasetarief: 607,-

Let op! De informatie die we over de auto’s op onze website verstrekken is bij benadering en kan afwijken van de modellen die we in de showroom hebben staan.