Header Image

De nieuwe Kia Sportage benadrukt zijn gedurfde lijnenspel met een extra dosis raffinement en oogt aantrekkelijker dan ooit. Hij combineert de belangrijkste kenmerken van een crossover (hoge zitpositie, veiligheid, rijcomfort) met een baanbrekend design dat wereldwijd aanspreekt. Het resultaat is een adembenemende auto. Met lijnen die uw verlangen prikkelen. Een zelfverzekerde uitstraling die altijd de aandacht trekt. Sterker nog, de Sportage werd niet alleen bekroond met de Red Dot Design Award, maar won ook nog de iF Product Design Award.

Waar u ook heen gaat, wat u ook onderneemt, u doet het in stijl. Zonder de controle en het overzicht ook maar een moment te verliezen. Want als het gaat om comfort en veiligheid heeft u in de nieuwe Kia Sportage alles binnen handbereik.

Mede dankzij aanpassingen aan het onderstel is het een uniek genot om in de nieuwe Sportage te rijden. De fraaie cockpit assisteert de bestuurder waar mogelijk. De hogere zitpositie geeft u het gevoel dat u alles onder controle heeft.

Leasetarief: 535,-

Kia Sportage

Dit gevoel van zelfvertrouwen komt met puur rijgenot, dankzij nog mooiere, hoogwaardige materialen in de hele auto en tal van unieke aspecten, zoals het wijdse dashboard met nieuw ontworpen Supervision instrumentencluster.

 

Let op! De informatie die we over de auto’s op onze website verstrekken is bij benadering
en kan afwijken van de modellen die we in de showroom hebben staan.