Header Image

De Ford Ka is stoer en expressief. Hij heeft een eigenzinnige stijl met sprekende kleuren en fantasierijke details in het exterieur en in het interieur. Het is een compacte auto, die perfect is om door de stad te cruisen of verder weg van huis rond te toeren. Soepel, energiek en op alles voorbereid. Daarnaast hebben we de Ka uitgerust met een rijke selectie aan veiligheidsvoorzieningen voor een vertrouwde, zelfverzekerde rijstijl in alle omstandigheden. Hoeveel rijplezier kunt u aan?

Grote, naar achter gebogen koplampen gaan samen met de indrukwekkende grille die bijna naar u lijkt te lachen, terwijl de geprononceerde wielkasten, de krachtige schouderlijn en de wervelende lijnen bijdragen tot de krachtige, zelfverzekerde uitstraling van de Ka.

Leasetarief vanaf: 220,-

Ford KA
Elk detail in het interieur, van de stoelen tot de bedieningselementen, vertoont een niveau van vakmanschap en afwerking dat men zelden ziet bij compacte auto’s. Het resultaat is een modieus interieur waar u keer op keer van zult genieten.

Let op! De informatie die we over de auto’s op onze website verstrekken is bij benadering en kan afwijken van de modellen die we in de showroom hebben staan.