Header Image

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. Kies je voor een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik, dan kies je voor de Panda. Het is tijd om je dromen concreet te maken, het is tijd voor de Fiat Panda.

De eerste Fiat Panda werd geïntroduceerd in 1980 en was een absoluut verkoopsucces: in totaal werden meer dan 4 miljoen stuks verkocht. De Panda werd onder andere gewaardeerd vanwege zijn voordeligheid, maar vooral omdat hij door zijn functionaliteit ideaal is voor het stadsverkeer. Het functionele aspect van de auto kwam onder andere tot uiting in de kleine afmetingen die zorgden voor extra wendbaarheid, maar ook door verschillende opties zoals een achterbank waarvan een bed van kon worden gemaakt en die volledig uitneembaar was. De commercial “Met een Panda lach je iedereen uit” (1983) heeft zeker tot het succes bijgedragen. De reclamespot werd met vele prijzen beloond.

De nieuwe generatie Fiat Panda (vanaf 2003) is nog maar gedeeltelijk vergelijkbaar met de eerste. De auto is volwassen geworden en doet voor luxe en comfort niet onder voor zijn duurdere soortgenoten in dezelfde klasse. Er bestaan maar liefst 7 uitvoeringen tot en met een four wheel drive. Maar wat gebleven is, dat is zijn aantrekkelijke prijs.

De Fiat Panda is onze goedkoopste Privé Lease auto! Kom snel kijken wat de Panda u voor dat geld te bieden heeft.

Leasetarief vanaf: 184,-

 

Let op! De informatie die we over de auto’s op onze website verstrekken is bij benadering en kan afwijken van de modellen die we in de showroom hebben staan.