Header Image
Growing Up is cool, daarom is er nu de Fiat 500L. De 500L is een familie auto om samen mee te reizen en biedt ruimte en veiligheid voor alles en iedereen. De innovatieve motor combineert zuinig brandstofverbruik met indrukwekkende prestaties. Stap in de Fiat 500L en laat je verrassen.

De 4,14 meter lange 500L heeft lekker veel binnenruimte. Vijf personen van twee meter lang passen er makkelijk in. En ook de koffertjes van het vijftal kunnen mee, want de kofferruimte is 400 liter groot. En handig in te delen met een tussenvloer die op verschillende hoogtes kan worden ingesteld. De achterstoelen zijn snel en makkelijk om te klappen waardoor een knappe laadvloer ontstaat. En de rugleuning van de rechter voorstoel kan ook helemaal plat, zodat je een 2,4 meter lang Ikea bouwpakket gewoon mee kunt nemen.

Het interieur van de 500L ziet er fris en vrolijk uit. Een groot deel van het dashboard is in carrosseriekleur uitgevoerd. Het instrumentarium is fraai en overzichtelijk. En in de middenconsole zit een groot aanraakscherm waar je alle media (telefoon, muziek etc.) mee kunt bedienen en waar je t.z.t. ook op kunt internetten en navigeren.

Fiat 500 Lounce

De 500 L die we in de showroom hebben staan is in tegenstelling tot onze andere auto’s een demomodel met 20.000 km op de teller. Wij kunnen u voor deze auto een zeer aantrekkelijk leasevoorstel doen.

Let op! De informatie die we over de auto’s op onze website verstrekken is bij benadering
en kan afwijken van de modellen die we in de showroom hebben staan.