Header Image
Met zijn strakke en pure lijnen behoort de Citroën C3 tot de meest compacte modellen in zijn segment. Toch biedt hij, dankzij het doordachte ontwerp, verrassend veel ruimte. Dit gevoel van vrijheid en ruimte wordt versterkt door het grote glasoppervlak. De C3 is ook  bijzonder zuinig.

De Zenith-voorruit van de Citroën C3 zorgt voor een ongekende rijervaring. Door de uitzonderlijke lengte van de voorruit, 1350 mm, biedt dit technologische hoogstandje de inzittenden voorin een verticale zichthoek van 80°. Bovendien profiteren ze van een uitstekend zicht schuin naar voren.

Met zijn pure, strakke lijnen is de Citroën C3 een schoolvoorbeeld van vooruitstrevendheid. De dynamische neus, met de geïntegreerde double chevrons en de unieke led-dagrijverlichting dragen bij aan het elegante design en de karaktervolle persoonlijkheid.

Leasetarief vanaf: 335,-

Citroen C3

De Citroën C3 vormt de maatstaf in zijn segment op het gebied van kwaliteit. Dit blijkt onder andere uit de gebruikte materialen, de strakke carrosserienaden, de chroomaccenten op de portierhandgrepen en de sierlijsten onder de zijruiten.


Citroën noemt op haar website een lager instaptarief (229,-) maar dat is exclusief verzekering.

 

Let op! De informatie die we over de auto’s op onze website verstrekken is bij benadering en kan afwijken van de modellen die we in de showroom hebben staan.